DALL·E 2023-10-23 17.53.20 - Photo of a clean and minimalistic workspace with a computer displaying the JRS-ICT logo on its screen. The desk has a keyboard, mouse, and a single pl

Over ons

Goede planning
Goede resultaten

Wij geloven dat alles valt en staat met een goed plan

Benieuwd naar wat wij kunnen betekenen voor je bedrijf? Neem dan gerust contact op voor meer informatie en vrijblijvend advies

Over ons

Voordat we je leren kennen
Eerst meer over ons

Bij JRS-ICT richten wij ons voornamelijk op het ontwerpen, ontwikkelen en hosten van websites, webshops en andere online applicaties. Onze expertise op het gebied van webhosting stelt ons in staat om ervoor te zorgen dat uw website, webshop of andere online applicatie continu beschikbaar en optimaal presterend blijft, geheel volgens uw verwachtingen.

Onze missie gaat verder dan het bieden van hoogwaardige webdiensten. Wij zijn er trots op dat wij onze klanten persoonlijke ondersteuning kunnen bieden, zowel op locatie als op afstand. Wij zijn selectief in het kiezen van onze klanten en projecten; wij nemen alleen opdrachten aan waar wij als bedrijf volledig achter kunnen en willen staan. Dit zorgt voor een succesvolle samenwerking en een eindresultaat waar zowel wij als onze klanten trots op kunnen zijn.

demo-attachment-1967-men-table
demo-attachment-1968-men-stand

Onze waardes

We hechten veel waardeaan onze diensten

Ongeveer een decennium geleden begon onze oprichter zijn avontuur in de wereld van websites en technologie. Sindsdien zijn we gegroeid van een jonge website-enthousiasteling tot een volwaardig bedrijf dat zich heeft bewezen op het gebied van webhosting, webdevelopment, ICT-diensten op locatie, reparatie van computers en laptops, online marketing, grafisch ontwerp, cyberbeveiliging, cloud services en softwareontwikkeling.

In 2023 hebben we besloten om ons actief in te zetten voor maatschappelijke doelen. Elk jaar sponsoren we twee projecten die zich richten op het verbeteren van de samenleving. Wij geloven dat het belangrijk is om een positieve bijdrage te leveren aan onze maatschappij en zetten ons daarom graag in voor deze initiatieven.

kwaliteit

Bij JRS-ICT staan we voor uitzonderlijke kwaliteit. Elk project wordt met de grootste zorg uitgevoerd, met een sterke focus op detail en nauwkeurigheid. We streven ernaar om oplossingen te leveren die uw verwachtingen overtreffen.

Doelgericht

Onze aanpak is doelgericht. We luisteren naar uw behoeften en zetten uw doelen om in actie. Door ons te richten op uw specifieke doelstellingen, kunnen we effectieve en efficiënte oplossingen creëren die meetbare resultaten opleveren.

Design

We vinden het belangrijk dat ons design aansluit bij de rest van uw bedrijf, daarom kijken we altijd naar wat het beste bij uw bedrijf en bij uw eigen wensen past. Daarom vinden we het belangrijk dat we gedurende het proces verschillende contact momenten hebben om de wensen te bespreken en bij te stellen.

Support 24/7

We hechten veel waarde aan persoonlijk contact, daarom komen we het liefst bij jou langs op locatie! Ook zul je altijd een contact persoon hebben die je rechtstreeks kunt benaderen met je vragen. Dus geen ticketsysteem maar gewoon een belletje of een bakje koffie!

48

Projecten Gerealiseerd

We kunnen niet wachten om te beginnen aan uw project.

Ons team

Zeg hallo tegen ons team

328624735_1664863830694326_1465097343260727457_n

Roy van der Sleen

Founder
Server Administrator
Head Webdevolpment
cropped-1632390629070-e1674403882718

Stan van der Veen

CO-Founder
Head Security
Head Webdevolpment